Portalul tablouexecutori.ro este o initiativa privata ce permite identificarea rapida a Executorilor Judecatoresti, in functie de locatie si criteriile dumneavostra. Afla mai multe despre Cookies?


Politica de publicare a articolelor

Executorii judecatoresti care au optat pentru inregistrarea pe portalul tablouexecutori.ro pot publica articole, care in functie de pachetul selectat, sunt vizibile pe una din paginile portalului si/sau ale Comunitatii Profesiilor Liberale.

Numarul de aticole pe care le poate publica un Executor judecatoresc este nelimitat. Administratorul site-ului is rezerva dreptul de a arhiva articolele dupa 30 de zile de la publicare in conditiile in care resursele tehnice nu permit mentinerea acestora.

Articolele publicate pe prima pagina se mentin minim 7 zile pe prima pagina a portalului, respectiv minim 15 zile pe celelalte pagini.

Administratorul portalului nu isi asuma nicio raspundere in ceea ce priveste incalcarea 
de catre autorul articolelor a drepturilor de proprietate intelectuala .

Administratorul portalului isi rezerva dreptul de a suspenda publicarea acelor articole care prin continutul lor aduc atingere drepturilor altor persoane. In astfel de situatii, administratorul portalului are dreptul fie de a restrictiona accesul Executorului de la publicarea de articole, fie de a sterge contul utilizatorului.

Continutul articolelor trebuie sa respecte termenii si conditiile de utilizare a site-ului tablouexecutori.ro.
Prezentele reguli de publicare a articolelor se completeaza cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

 
 

Editoriale

Revista Romana de Execurare Silita - Nr. 4/2003.

Din sumar:
CLAUDIU CONSTANTIN DINU, MĂDĂLINA DINU - Restrangerea executarii silite 
IOAN GÂRBULEȚ - Procedura eliberarii si distribuirii sumelor realizate prin urmarirea silita în noul Cod de procedură civila

.....

Noul regim al penalitatilor de intarziere - analiza avocatnet.ro

Avocatnet.ro a realizat o analiza a noului regim al penalitatilor de intarziere introduse prin OUG nr. 50/2013, dupa ce legea de aprobare a ordonantei de urgenta a fost publicata luni.

Conflict ,,inghetat` profesional intre notari si avocati

Transferul unor competente din aria avocatiala catre alte categorii (notari, mediatori) nu pare sa-i sperie pe avocati. Specialistii in domeniul dreptului spun ca fiecare categorie profesionala are atributii exclusive.

Romania, tara fara justitie. O lege din 2004 poate ajuta clientii inselati de banci, dar statul tace

Autorităţile române au de şase ani la dispoziţie o directivă europeană, transpusă în legislaţia naţională, care ar putea duce la stoparea practicilor abuzive ...

ANAF trece la angajarea raspunderii solitare a cumparatorilor de imobile. Studiu de caz

Ȋncepând cu luna mai 2013, politica ANAF s-a modificat cu privire la angajarea răspunderii solitare a cumpărătorilor de imobile, creând un precedent periculos ...

Tabel comparativ privind taxele judiciare de timbru

Prin OUG nr. 80/2013 privind taxele judiciare de timbru, publicata in M.Of. nr. 392/29.06.2013, s-au abrogat vechile reglementari care stabileau taxale de timbru si taxele judiciare de timbru.
 
 
 

 

Go to top