Portalul tablouexecutori.ro este o initiativa privata ce permite identificarea rapida a Executorilor Judecatoresti, in functie de locatie si criteriile dumneavostra. Afla mai multe despre Cookies?

Pentru inregistrarea pe acest portal, Executorii Judecatoresti trebuie anterior sa fie inscrisi in tabloul Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti din RomaniaCererile persoanelor care nu sunt inscrise in tabloul UNEJR, vor fi respinse.
Deoarece pe portalul tablouexecutori.ro sunt inregistrati numai Executorii Judecatoresti care si-au exprimat acordul, facem precizarea ca lista completa a acestora se regaseste pe pagina de web a Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti din Romania - UNEJR.
www.tablouexecutori.ro este o initiativa privata, care are ca scop promovarea profesiei de Executor Judecatoresc, fara a beneficia de fonduri publice sau alocate de cate UNEJR sau Camerele Executorilor Judecatoresti.
Inregistrarea pe portalul tablouexecutori.ro se face cu respectarea prevederilor legale privind organizare si desfasurarea profesiei de Executor Judecatoresc, precum si in conformitate cu Regulile de publicitate ale profesiei de Executor Judecatoresc.
 
 

Editoriale

Revista Romana de Execurare Silita - Nr. 4/2003.

Din sumar:
CLAUDIU CONSTANTIN DINU, MĂDĂLINA DINU - Restrangerea executarii silite 
IOAN GÂRBULEȚ - Procedura eliberarii si distribuirii sumelor realizate prin urmarirea silita în noul Cod de procedură civila

.....

Noul regim al penalitatilor de intarziere - analiza avocatnet.ro

Avocatnet.ro a realizat o analiza a noului regim al penalitatilor de intarziere introduse prin OUG nr. 50/2013, dupa ce legea de aprobare a ordonantei de urgenta a fost publicata luni.

Conflict ,,inghetat` profesional intre notari si avocati

Transferul unor competente din aria avocatiala catre alte categorii (notari, mediatori) nu pare sa-i sperie pe avocati. Specialistii in domeniul dreptului spun ca fiecare categorie profesionala are atributii exclusive.

Romania, tara fara justitie. O lege din 2004 poate ajuta clientii inselati de banci, dar statul tace

Autorităţile române au de şase ani la dispoziţie o directivă europeană, transpusă în legislaţia naţională, care ar putea duce la stoparea practicilor abuzive ...

ANAF trece la angajarea raspunderii solitare a cumparatorilor de imobile. Studiu de caz

Ȋncepând cu luna mai 2013, politica ANAF s-a modificat cu privire la angajarea răspunderii solitare a cumpărătorilor de imobile, creând un precedent periculos ...

Tabel comparativ privind taxele judiciare de timbru

Prin OUG nr. 80/2013 privind taxele judiciare de timbru, publicata in M.Of. nr. 392/29.06.2013, s-au abrogat vechile reglementari care stabileau taxale de timbru si taxele judiciare de timbru.
 
 
 

 

Go to top