Portalul tablouexecutori.ro este o initiativa privata ce permite identificarea rapida a Executorilor Judecatoresti, in functie de locatie si criteriile dumneavostra. Afla mai multe despre Cookies?

Etapele inregistrarii pe portalul tablouexecutori.ro

Anterior inregistrarii va rugam sa cititi Termenii si conditiile de utilizare a portalului tablounotari.ro, precum si Politica de publicare a articolelor.

  1. Se creaza contul de utilizator.

  2. Se completeaza Formularul de inregistrare din menu utilizator. 

  3. Se incheie contractul de prestari servicii si se achita tariful aferent pachetului ales prin una din modalitatile oferite de portal;

Autentificare

Premise legale

Pentru inregistrarea pe acest portal, Executorii Judecatoresti trebuie anterior sa fie inscrisi in tabloul Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti din Romania. 

Cererile persoanelor care nu sunt inscrise in tabloul UNEJR, vor fi respinse.

Inregistrarea pe portalul tablouexecutori.ro se face cu respectarea prevederilor legale privind organizare si desfasurarea profesiei de Executor Judecatoresc, precum si in conformitate cu Regulile de publicitate ale profesiei de Executor Judecatoresc.

... premise legale

Facilitati oferite

Program "GAZDUIRE" - Mobilitate in activitate. Acces gratuit sau contra cost in Centrele de Consultanta. 

Program "DEZVOLTARE" - Evenimente, conferinte, seminarii organizate de Comunitatea Profesiilor Liberale sau in parteneriat, cu acces gratuit sau discount-uri semnificative.

Program "PARTENER" - Multiple facilitati si discount-uri oferite de Partenerii Comunitatii Profesiilor Liberale.

Program "AFILIERE" - Orice recomandare este recompensata. 

Program "FIDELIZARE" - Discount acordat in functie de vechime.

Go to top