Portalul tablouexecutori.ro este o initiativa privata ce permite identificarea rapida a Executorilor Judecatoresti, in functie de locatie si criteriile dumneavostra. Afla mai multe despre Cookies?

 

 

 

 

 

 

U.N.E.J. (Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti) este o organizatie profesionala cu personalitate juridica, formata din toti executorii judecatoresti.

 

Organele de conducere ale Uniunii sunt:

Congresul - Congresul Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti este constituit din delegati ai fiecarei Camere a executorilor judecatoresti, presedintii Camerelor si ceilalti membrii ai Consiliului Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti. Congresul se intruneste anual. Convocarea Congresului se face de catre Consiliu.

Consiliul - Consiliul Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti este constituit din reprezentanti ai fiecarei Camere a executorilor judecatoresti.

Presedintele - Presedintele reprezinta Uniunea in raporturile cu tertii pe plan intern si international.

 

U.N.E.J. - in conformitate cu prevederile statutare - actioneaza pentru asigurarea prestigiului si autoritatii profesiei de executor judecatoresc, avand ca scop principal reprezentarea si apararea intereselor profesionale ale membrilor sai.

Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti din Romania este membra a  Union Internationale Des Huissiers De Justice Et Officiers Judiciaires (U.I.H.J.)

 

Pagina oficiala a Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti din Romania este: www.executori.ro

 

Go to top